#skolångest


↑ typ jag nu, haha ååååååååååh, vet bara att jag vill gå samhäll, vet inte vad jag vill ha som 2:a handsval, vet inte om jag kommer komma in. ska välja om 2 veckor. måste plugga, skjuter upp allt hela tiden, och så blir det ig på prov. ska nog stänga av datorn några dagar nu. man missar mycket, men jag måste. måste börja på riktigt nu. och så blir det inte så :PpppPppPpPpPpppppPP 

jag älskar digAVICII FÖRFAN!!!!


JAG BOKA BILJETTER TILL AVICII FÖRUT, NU ÄR JAG VÄRLDENS GLADASTE! SÅ JÄVLA TAGG! + att jag får rälsn om 2 dagar, de ni ;)

old friend, why are you so shy?mot havdhem!


dagen börja bra, sen börja man typ lipa. nu drar jag t bestemandis♥ vi hörs!

Neopolitan dreams
väntar på b-rudarna!snö vältrodde inte de skulle bli nån snö iår.. blev attackerad med snöbollar förut, kom in i jackan, lika mysigt som alltid! chillar galet med mandis nu, ska på bio imorn sen kommer mina fina hit på kvällen jao pusssn

i could be your new addiction.


de går framåt, sakta, men framåt.

get me an overdoseneon trees - everybody talks

damn girlÄntligen!


köpte minneskort t kameran idag, för jag vart klantig nog att slarva bort de andra. sen var jag och mandis med feff när hon tatuera sig. så nu kommer hon alltid ha mig och mandis på benet, iiiih♥ nu taggar jag skolan, ärligt. kommer sluta med att jag inte kan somna, men vafan gör dedå? poss!

from now on we'll be, you and me, we will be.


oh damn, ska upp om 5 timmar och kan inte somna, sweeeeeet. sista dagen man har sovmorgon och jag går upp tidigt, vafan äre för fel på mig?

If you do not want to see me again, I would understand.true shit


RSS 2.0